פרויקטים | בית בקיבוץ עינת

בית בהרחבה שדייריו לא אהבו את הדגם הקבלני ולכן החליטו לרכוש דגם קטן ולהרחיבו בעצמם מאוחר יותר, וכך שנה לאחר שנכנסו לגור בו הוחלט להוסיף עוד קומה ולשדרג את הקיימת.

  • יחידת ההורים מוקמה בקומה העליונה והיא כוללת מבואה עם פינת עבודה, חדר שינה, חדר ארונות וחדר רחצה הכולל גם אמבטיה וגם מקלחון.

  • חדר השינה הינו רחב ידיים עם חלונות גדולים בפרופיל בלגי אשר תוכננו כך שמתחתם ישנו ספסל/מדף.

  • התקרה נשארה חשופת קורות ומשופעת ונותנת אופי כפרי לחדר כולו, המעבר בין חדר השינה לחדר הארונות נעשה ע"י דלתות בסגנון המערב הפרוע.

  • הקיר בין הקומות חופה בטיח אקרילי בגוון מוקה, אותו הטיח יושם גם  בקיר הניצב לו מאחורי הספרייה.

  • כל החלונות בבית הוחלפו לפרופילים בלגיים עם חלוקות.

  • בפינת האוכל נפתח חלון גדול מאד אשר דרכו נשקפת החצר המטופחת.

  • בסלון נסגר חלון אשר פנה היישר אל חצר השכנים, כך שנוצרה נישה דקורטיבית, שחופתה גם היא בטיח אקרילי בגוון מוקה, המוסיפה אופי לחלל כולו.

  • חדרי הילדים, כולל חדר הרחצה שלהם, שודרגו אף הם.         

  • ריצוף החוץ כולו, הן בכניסה והן ביציאה לחצר הגדולה, הוחלף לריצוף אבן טרוורטין בגדלים משתנים.

  • פרגולה רחבת ידיים אשר נבנתה על ידי בעל הבית מגדירה את אזור הישיבה, הכולל שולחן אבירים שתוכנן ונבנה אף הוא על ידי  בעל הבית.

  • בנוסף הוסף אזור לכביסה אשר הופרד בקיר עם משרביות ליצירת תחושה מאווררת והוספת חן.

סטיילינג | סיגל מנדלר-וינברג

תמונות בקרוב